nyhedsbillede
13/09/2018

Bliv klimaentreprenør 2018

Skal du være den næste Klimaentreprenør på Håndværkerlisten?
.. eller kender du en, der bør være det?

Uddannelsen er relevant for for små og mellemstore entreprenørvirksomheder, anlægsgartnere og kloakmestre og fokuserer på at hjælpe boligejere med at håndtere de stigende regnmængder og at udnytte regnen som en ressource.

Som klimaentreprenør får du en bred viden om regnvandsløsninger og om markedsføring på de sociale medier. Du får også et netværk og en platform, hvor du kan blive mere synlig.

Tilmeldingsfrist:  9. oktober. Uddannelsesstart: 23. oktober. Læs mere og tilmeld dig.

Uddannelsen er bygget op med en vekselvirkning mellem praktisk design af klimatilpasningsløsninger for private (4 dage) og brug af Facebook/sociale medier (2 dage).

Uddannelsen er på anbefaling fra klimaentreprenører udvidet med et ekstra klimamodul i forhold til tidligere forløb, samt hele dage med frokost for at give mulighed for netværk og samarbejde mellem forskellige faggrupper. Med viden om praktisk design af både klimatilpasningsløsninger, skybrudssikring og brug af facebook får du mulighed for at skabe opmærksom omkring dit nye forretningsområde og kvalifikationer som klimaentreprenør.

Vi anbefaler, at du som virksomhed deltager i både klima- og SoMe-modulerne, da de lægger op til de efterfølgende klimaevents. Forudsætningen for et kursusbevis som Klimaentreprenør henholdsvis klimaentreprenør med SoMe, er at du deltager i min. 3 ud af 4 dage på klimamodulene eller samlet 5 ud af 6 dage.

Logo Tilbage

Hele Vamdrup er inviteret til Klimamesse

Selvom sommeren har været knasende tør i år, fører klimaforandringerne mere og kraftigere regn med sig. De stigende vandmængder...

Læs mere her

Ny plan skal give færre oversvømmede kældre, renere miljø og klar besked om separatkloakering

Nu bliver det nemmere for boligejerne i Kolding at følge med i, hvornår kommunens ældre boligområder skal separatkloakeres. Dermed...

Læs mere her