nyhedsbillede
07/01/2020

Over 100 har ansøgt om at håndtere regnvand på egen grund

I knap 2½ år har grundejere i Kolding kommune kunnet ansøge om selv at håndtere regnvand på egen grund. Det har over 100 benyttet sig af, og der kommer fortsat nye ansøgninger ind til Kolding Kommunes Spildevandsteam.  Sagsbehandlerne håndterer ansøgningerne så hurtigt som overhovedet muligt, men der går typisk to-tre uger fra ansøgningen er sendt, til der er svar fra Kommunen.

Hvis du overvejer selv at håndtere dit regnvand, kan du her læse mere om, hvilke overvejelser du skal gøre dig, før du søger og få vejledning til arbejdet.

Hvis du selv håndterer al dit regnvand, og søger om at blive frakoblet hoved-kloaksystemet, kan der være penge at hente. Det betyder nemlig, at du kan få tilbagebetalt det såkaldte tilslutningsbidrag fra BlueKolding. Læs mere her om muligheden.

Logo Tilbage

Brændkjær: Varm dig ved bålet, spis lidt knas og hør om klimatilpasning

Kolding Kommune inviterer alle beboere i Brændkjær til julehygge i Brændkjær. Mød os tirsdag d. 17. december kl. 15-17.30...

Læs mere her

100 hørte om lokale løsninger til højvandssikring

Omkring 100 sommerhusejere fra Binderup-Grønninghoved-området var den 5. november til orienteringsmøde om mulighederne for at lave lokale løsninger til...

Læs mere her